Izvor:
07.06.2017 u 15:04
0

MISTERIOZNA SMRT MALOLETNICE: Bijeljinska policija istražuje uzrok!

Policija istražuje smrt 17-godišnje devojke iz Bijeljine koju je otac R. Z. juče mrtvu dovezao u Dom zdravlja u Bijeljini. Devojka je na telu imala povrede, pa je zatražena obdukcija kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela.

Portparol PU Bijeljina Aleksandra Simojlović kaže da je devojka u 5.20 dovezena u Dom zdravlja u Bijeljini bez znakova života.

– Radi se o licu sa posebnim potrebama, a lekari su konstatovali da devojka ima vidne povrede i to otvoreni prelom desnog lakta, te više starih i novih povreda po telu, zbog čega su sve prijavili policiji – rekla je Simojlovićeva.

Nakon prijave, izvršen je uviđaj i tom prilikom je konstatovano da je devojka najverovatnije umrla prirodnom smrću.

– Obducent je konstatovao da tu nije reč o lomovima, već da se radi o pucanju kože na određenim mestima usled dugotrajne bolesti i nepokretljivosti – pojasnila je Simojlovićeva.

O celom slučaju obavešteno je Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini i naloženo je da se izvrši obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i da li u celom slučaju ima elemenata krivičnog dela.

Izvor: Novosti
Foto: Twitter/N1infoSA, Twitter/vaxi81

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter