Izvor:
09.06.2017 u 14:45
0

DEVOJKA IZ MAKEDONIJE PREŽIVELA HOROR: Pretukao je i silovao bivši dečko!

Dvadesetpetogodišnja devojka R.B. iz Štipa, na istoku Makedonije, pre dva dana je preživela pravi horor od muškarca V.K. (41) iz istog grada, sa kojim je ranije bila u ljubavnoj vezi.

Njen bivši dečko je uspo da je nagovori da se vide i da porazgovaraju. Ne sluteći ništa, R.B. je pristala, radi čega se kasnije grdno pokajala. Čim je stigla na dogovoreni “sastanak”, prekjuče oko 14 časova, V.K. je bivšu devojku odveo u stan svog brata i tu je ubeđivao da nastavi ljubavnu vezu sa njim.

Kada je ona to odbila, V.K. je počeo krvnički da je udara po telu i glavi, da bi na kraju sa poluonesvešćene devojke strgao odeću i brutalno je silovao. Nakon toga ju je ubacio u svoj auto i odvezao ispred jedne osnovne škole gde joj je, kako je saopštila policija, zapretio da je neće ostaviti na miru sve dok mu ne vrati novac koji je potrošio na nju.

Pestravljena, pretučena i silovana devojka nije odmah nasilnika prijavila policiji strahujući za svoju bezbednost, već je to uradila tek narednog dana.

Uviđaj na mestu događaja je izvršila ekipa SUP iz Štipa. Silovanu devojku je prvo pregledao sudski veštak, a potom i lekari Kliničke bolnice u Štipu, koji su kod nje konstatovali teške telesne povrede.

U međuvremenu, policija je pronašla i uhapsila V.K., a istražni sudija mu je odredjio 15 dnevni pritvor. Protiv V.K. je podignuta krivična prijava zbog silovanja.
Ovaj grozomoni čin šokirao je žitelja ovog makedonskog gradića, koji za sileđiju traže najstrožiju kaznu.
Od početka godine, ovo je četvrti slučaj silovanja koji je registrovala policija u ovom regionu.

Izvor:
Foto:Twitter/Prijedor24com, Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter