Izvor:
13.06.2017 u 21:03
0

Mandić otkrio: CRNA GORA NA IVICI KRVOPROLIĆA, VLAST SRBIMA SPREMILA „OLUJU“!

Lider opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić izjavio je danas da se Crna Gora nalazi "na ivici građanskog rata", kao i da je postojao plan da aktuelna crnogorska vlast protera sve Srbe iz Crne Gore.

– Postojao je plan sličan "Oluji" da mi Srbi budemo potrpani u kamione i traktore i proterani iz Crne Gore – rekao je Mandić na vanrednoj konferenciji za novinare u Podgorici.

On nije želeo da imenuje predlagače i detalje tog plana, navodeći da su ti podaci i informacije pouzdani i tačni.

Mandić kaže da sve poslanike vladajuće koalicije, koji su glasali za skidanje imuniteta njemu i njegovim kolegama iz Demokratskog fronta Milanu Kneževiću i Nebojši Medojeviću, doživljava kao lične neprijatelje.

– Pozivamo sve naše funkcionere, pristalice i članove da imaju istovetan odnos prema tim ljudima, kao što ga mi imamo – poručio je Mandić i dodao da bi zakon trebalo da bude isti za sve u Crnoj Gori.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević rekao je da glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić hoće da ga uhapsi, jer priča o ratnim zločinima koje je Katnić počinio na dubrovačkom ratištu.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je da u toj političkoj grupaciji nemaju ništa protiv ukidanja imuniteta, ali da imaju protiv nezakonitog hapšenja.

– Ako misle da će nas uplašiti štancovanjem krivičnih prijava, grdno su se prevarili – poručio je Knežević.

Lideri Demokratskog fronta ponovili su ocenu da se Crna Gora nalazi na ivici građanskog rata, te da u tom političkom savezu imaju pravo na samoodbranu. Oni su naveli da nisu prekinuli bojkot rada Skupštine Crne Gore, iako su juče bili na sednici Administrativnog odbora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter