Izvor:
14.06.2017 u 17:54
0

Crnogorski premijer: HVALA TRAMPU ŠTO ME JE GURNUO!

Premijer Crne gore Duško Marković rekao je kako je zahvalan što ga je američki predsednik Donald Tramp gurnuo tokom sastanka lidera zemalja članica NATO u Briselu 25. maja!

– Zahvalan sam što se taj incident desio jer nas je učinilo poznatim. Učinio je Crnu Goru poznatom širom sveta – rekao je Marković u intervjuu za “Politico”.

Ponovio je da je to za njega bila “bezazlena situacija”. S druge strane, protivnici ulaska Crne Gore NATO su potez Trampa okarakterisali kao znak da je Crna Gora nepoželjna u Alijansi.

– Oni su uvereni da će ovaj bezazlena situacija koja se desila u Briselu usporiti Crnu Goru i naškoditi Crnoj Gori kao zemlji članici NATO – istakao je Marković.

Na pitanje da li je zabrinut zbog ponašanja Rusije, Marković je kazao da njihovo ponašanje nije demokratsko.

– Njihovo ponašanje nije u skladu sa civilizovanim političkim standardima ali nas neće omesti na našem putu – rekao je Marković.

Trump je za njemački "Bild" kazao da je dobio hiljade mailova podrške od ljudi kojima se svidela njegova reakcija!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter