Izvor:
17.06.2017 u 02:08
0

STRAVIČNA NESREĆA U CENTRU LAKTAŠA: Vozilo sa mikserom za beton pregazilo staricu!

Vozilo s mikserom za beton udarilo staricu. Nastradala Radojka Mitrović (70) iz Jablana.

LAKTAŠI – Radojka Mitrović (70) iz Jablana kod Laktaša poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila u centru Laktaša kada je udario kamion sa mikserom za beton kojim je upravljao Nenad Bjegović (30) iz Drugovića kod Laktaša.

Nesreća se dogodila u 12.35, na semaforu u Nemanjinoj ulici. Očevici su ispričali da je žena navodno sama pala pod točkove kamiona koji je stajao na semaforu, ali su tokom uviđaja uočeni tragovi koji ukazuju da je ipak došlo do udara.

– Kamion je stajao na semaforu, a žena je izašla iz obližnje banke i krenula ka pešačkom prelazu. Iznenada je završila pod kamionom i nejasno je da li je pala nakon što joj je pozlilo ili je došlo do udara – kaže jedan od očevidaca.

U policiji i tužilaštvu nemaj dileme i kažu da je sve okarakterisano kao saobraćajna nezgoda.

– Došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo specijalno vozilo mikser kojim je upravljao Nenad Bjegović i pešak Radojka Mitrović koja je tom prilikom smrtno stradala – rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.

UVIĐAJ

NA licu mesta uviđaj je izvršila dežurni tužilac Zorica Baroš i policijski službenici PS Laktaši.

– Tužiteljka je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, radi rasvetljavanja svih okolnosti nezgode – rekla je Đaković Vidović.

Novosti
Foto: Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter