Izvor:
18.06.2017 u 14:27
0

EDI RAMA RATUJE SA ALBANSKIM PREDSEDNIKOM: „Intervju Iljira Mete za grčku televiziju je šokantan“!

Albanski premijer Edi Rama danas je putem Fejsbuka kritikovao novoizabranog predsednika Albanije Iljira Metu, zbog, kako je naveo, “šokantnog intervjua” koji je Meta juče dao za grčku televiziju u kojem je kazao da je Rama “u nestabilnim i lošim odnosima” sa svim susedima.

– Intervju Iljira Mete za grčku televiziju bio je šokantan! Kako je moguće da jedan albanski predsednik grdi premijera kao da je ekstremista iz susedstva – napisao je Rama na ovoj društvenoj mreži, prenosi ATA.

Albanska agencija navodi da je Meta, upitan u vezi sa odnosima koje ima sa Ramom tokom intervjua za grčki televizijsku mrežu “Star”, kazao da “pre svega treba imati na umu da je, na žalost, premijer Rama u nestabilnim i lošim odnosima sa svima, uključujući Grčku, ali ne samo Grčku, već i ostale susede”.

Meta bi dužnost predsednika Albanije zvanično trebalo da preuzme 24. jula, a on još vrši dužnost predsedavajućeg nacionalnog parlamenta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter