Izvor:
20.06.2017 u 18:06
0

HOROR U SPLITU Dadilja mesecima PODVODILA DECU PEDOFILU u kog je bila zaljubljena!

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjaka i 17-godišnjakinje zbog počinjenja krivičnog dela teškog seksualnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta, krivičnog dela seksualne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina i krivičnog dela iskorišćavanja dece za pornografiju.

Okrivljenom se stavlja na teret da je od početka decembra 2016. do kraja februara 2017. godine na području Splitsko-dalmatinske županije s dadiljom preko mobilnih telefona razmenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja dece i tražio od nje da snima decu koja su joj poverena na čuvanje radi zadovoljenja svog seksualnog nagona.

On se optužuje i da je od početka 2017. godine do 23. februara 2017. godine na području iste županije zatražio od dadilje sa kojom je bio u vezi da se druži s njom i detetom i da se u svom automobilu seksualno zadovoljio dodirujući dete, što je ona videla.

Mladić se tereti i da je od sredine decembra 2016. do februara 2017. godine u svom mobilnom telefonu držao sadržaje o deci i video snimak maloletnom dadiljom.

Tinejdžerki se stavlja na teret da je krajem februara 2017. godine na području iste županije iskoristila poverenje roditelja koji su joj poverili decu na čuvanje i napravila video snimak radi zadovoljenja seksualnog nagona okrivljenog.

Ona se tereti i da je od sredine decembra 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog seksualnog nagona i nagona okrivljenog, iskoristila poverenje roditelja koji su joj poverili dete na čuvanje i počinila bludnu radnju, prenosi Jutarnji list.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter