Izvor:
23.06.2017 u 21:44
0

SAČEKUŠA: Uhapšen čovek koji je gajio marihuanu u Višegradu!

Višegradska policija uhapsila je danas 32-godišnjeg O. A. iz Sarajeva, zbog sumnje da je neovlašteno proizvodio i prodavao marihuanu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Foča, višegradska policija je radom na terenu došla do informacija da se u selu Čengići, opština Višegrad, nalazi zasad marihuane.

Policajci su u sklopu akcije kodnog naziva "Plantaža 2017" posmatrali teren i organizovali zasedu, te su "uhvatili" O. A. kako zaleva i okopava stabljike marihuane, nakon čega su ga i uhapsili. Tom prilikom je zaplijenjeno 36 stabljika, te će one biti predmet veštačenja.

O svemu je obavešten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Srajevo, koji je naložio da se pronađene stabiljke privremeno oduzmu i preduzmu sve mere i radnje na dokazivanju krivičnog dela.

– U toku je uviđaj na mestu događaja, kao i kriminalistička obrada osumnjičenog, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, u redovnoj proceduri, protiv njega će biti dostavljen izveštaj za krivično delo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga – kazali su iz PU Foča.

Izvor: blic.rs
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter