Izvor:
25.06.2017 u 18:19
0

DRAMA U TIVTU: Napili se, ukrali vozilo i sleteli u more!

Tivatska policija uhapsila je trojicu turista iz Slovačke B. M. (23), K. M. (28) i J. P. (28) zato što su iz ukrali i teško oštetili jedan od električnih automobila (golfera) kojim se prevozi osoblje i posetioci elitnog tivatskog nautičkog centra.

Trojica alkoholisanih Slovaka koji letuju u Tivtu, su oko četiri sata ujutro uzeli elektromobil i sa njime divljali po tivatskim ulicama i gradskoj plaži, nakon čega su se sa vozilom sjurili u more u gradskoj lučici Kalimanj.

Pri tome srećom, nisu povređeni ali je elektromobil gotovo uništen jer je na njemu pričinjenja šteta od oko 10.000 evra.

Policija je neobuzdane mladiće privela osnovnom državnom tužiocu u Kotoru Žarku Pajkoviću koji je njihov postupak okarakterisao kao "otuđivanje vozila" i odredio im veoma visoku novčanu kaznu, nakon čijeg su plaćanja Slovaci pušteni na slobodu.

Prema nezvaničnim informacijama, kazna računajući i vrednost uništenog vozila, iznosi čak 16.000 evra.

Za sada je nejasno kako su trojica pijanih turista uspela da iz kompleksa koji je kompletno pokriven 24-satnim video nadzorom i stalnim prisustvom po dvadesetak pripadnika obezbeđenja, ukradu i iz kompleksa marine u grad izvezu električni golfer.

Blic
Foto: Twitter//jellebay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter