Izvor:
27.06.2017 u 04:31
0

GLAVU MU SAČUVALE MOKASINE: Vraćao se s ženinog groba kada ge je udario grom, lekari još u šoku!

Sabahudina Šahovića (62) iz Varaždina u petak je udario grom, ali je pravim čudom ostao živ.

Lekari su mu rekli da je neverovatno da je preživeo, jer to prežive samo retki. Iako mu je danas rođendan sigurno je da će ga ubuduće slaviti nekoliko dana ranije.

Naime, u vreme udara Sabahudin se vraćao biciklom s groblja u Bartolovcu, nedaleko od Varaždina.

"Otišao sam da posetim grob pokojne supruge, i zapalim sveću. Kad sam krenuo, bilo je sparno i vruće", priča Šahović.
Brzo je odradio sve na groblju i krenuo kući.

"Ne sećam se mnogo toga. Znam da je po povratku s groblja vreme počelo da se muti i da pada kiša. Onda sam osetio da me nešto udarilo i doživeo totalno zamračenje. Neko je očigledno video da sam pao s bicikla i izgubio svest pa je pozvao Hitnu. Probudio sam se u bolnici i tu su mi lekari ispričali što se dogodilo", – priseća se Sabahudin.

Od udara groma povređeni su mu vrat, grudi i ruke. Glava mu je puna modrica. Bio je to kaže, delić sekunde. Lekari su ga pitali što je imao na nogama, a on je ispričao da je imao mokasine.

"Imale su gumeni đon i to me, kažu lekari, najvjerojatnije spasilo. Da su bile kožne, verojatno ne bi preživeo. Bole me sve kosti i zglobovi, a lekari kažu da moram strogo da mirujem, i ne dozvoljavaju mi da se malo prošetam – kaže Sabahudin.
Nada se da će se pre povratka kući, u kojoj trenutno živi sam, sasvim oporaviti.

Kurir.rs/24sata.hr
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter