Izvor:
29.06.2017 u 00:21
0

KIJAMET: Žestoko nevreme poharalo Hrvatsku!

U popodnevnim satima delove Zagreba i okoline pogodilo je iznenadno neveme, praćeno izrazito obilnom kišom, snažnim vetrom, a ponegde i gradom.

Follow

Grad Lepoglava @GradLepoglava

Olujno nevrijeme u Lepoglavi – Gradske službe na terenu http://www.lepoglava.hr/sadrzaj/pregled/olujno-nevrijeme-u-lepoglavi-gradske-sluzbe-na-terenu/2871?c=19 …

2:05 PM – 26 Jun 2017

U Velikoj je Gorici, kako prenosi Jutarnji list, navodno je padao grad veličine oraha, a lokalni CityPortal piše da je najgore bilo u Kurilovcu, gde su stradali brojni vrtovi i plastenici.

U Velikoj Gorici jak vetar lomio je grane drveća i suncobrane po terasama kafića.

Nevreme je u Gorici trajalo dvadesetak minuta, dok su u centru Zagreba olujni vetar i kiša trajali desetak minuta.

Meteorolozi najavljuju da će se nestabilno vreme nastaviti i sutra, iako u Državnom hidrometeorološkom zavodu napominju da se u većini krajeva Hrvatske očekuje delimično, a na istoku i jugu zemlje pretežno sunčano i vruće, sa temperaturom vazduha od 29 do 34 stepena Celzijusovih.

izvor:alo.rs
foto: YouTube Printscreen/Darko Dozet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter