Izvor:
01.07.2017 u 17:12
0

Policija sprečila postavljanje spomen ploče zločincu Francetiću!

Ustaškom divljanju uzduž i popreko Hrvatske najzad je neko rešio da stane na kraj! Policija je danas sprečila postavljanje spomen ploče jednom od najvećih ustaških zločinaca Juri Francetiću.

Spomen ploča je trebalo da bude postavljenja kod Otočca, ali je policija oduzela ploču i sprečila da se država najstrašnije obruka pred celim svetom.

A, vlasnik kuće, na kojoj je trebalo da bude postavljena ploča, takođe je odustao od te ideje, jer je saznao da je to protivustavno, a on ne želi da ulazi u sukob sa zakonom.

Vlada Hrvatske se pre nekoliko dana oglasila i poručila da bi postavljanje spomen ploče Juri Francetiću bilo veličanje ustaštva i da je to protivno ustavu i da će se protiv toga boriti.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter