Izvor:
02.07.2017 u 21:26
0

Drama na Rabu: Napadač ubio psihijatra, zatvorio se u kuću i preti da će se razneti bombom!

Neidentifikovani muškarac ubio je jednu osobu na ostrvu Rab, zabarikadirao se u kuću i preti da će se razneti bombom, prenose hrvatski mediji.

"Indeks" piše da je žena ubijenog muškarca skočila kroz prozor dok je pokušavala da pobegne i da "polomljena leži ispred kuće".

Hitna pomoć navodno ne može do nje jer napadač "puca po svima". Policija je opkolila kuću, a napadač preti da će se razneti bombom.

Policija je potvrdila da je došlo do ubistva, ali za sada ne izlaze s više informacija.

Do incidenta je došlo u mestu Barbat na ostrvu Rabu jutros oko 9.35 sati. Kako prenosi "Slobodna Dalmacija", policija je opkolila kuću i čeka da stigne interventna jednina MUP-a.

Prema nezvaničnim informacijama napadač je navodno bivši branitelj u dobi od oko 40 godina koji je upucao i ubio psihijatra, a povredio njegovu suprugu i to zbog sukoba oko zemljišta.

Psihijatru je najprije prostrelio nogu, a potom ga je ubio ispucavši u njega još nekoliko metaka.

Meštani tvrde da im je policija naredila da se zatvore u kuće i da zatvore prozore.

"Dođem na Rab na jedan dan. Na trajektu sretnemo dva kombija specijalne policije. Uglavnom sad sam zatvorena u kući, jer je dve kuće dalje od mene talačka kriza. Ubijen je čovek, a naoružani ubica se ne predaje. Dobili smo naređenje da se zatvorimo u kuću i zatvorimo prozore", objavila je na Fejsbuku jedna devojka.

b92.net
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter