Izvor:
06.07.2017 u 22:48
0

TRAMP PORUČIO KOLINDI: Pomirenje regiona je u tvojoj moći! (foto)

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović da doprinese pomirenju na Zapadnom Balkanu, saopštila je Bela kuća.

Predsednici SAD i Hrvatske, Tramp i Kitarović, sastali su se danas na samitu Inicijative tri mora mora u Varšavi na kojem je američki predsednik gost.

U saopštenju Bele kuće se navodi da je Tramp pozvao Grabar Kitarović da učini sve što je, kako se navodi, u njenoj moći da se ubrza proces pomirenja na Zapadnom Balkanu".

Inače, agencije su ranije danas prenele da je tokom tog susreta predsednica Grabar Kitarović Trampu rekla da ceni američki stav da je granica između Hrvatske i Sloveije bilateralno pitanje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter