Izvor:
07.07.2017 u 13:35
0

UŽAS U LAKTAŠIMA: Otac se zverski iživljavao nad troje maloletne dece

Stravičan zločin dogodio se u Slatini kod Laktaša. Otac je godinama, daleko od očiju javnosti, seksualno, fizički i psihički zlostavljao svoje troje dece.

U pitanju su sestre u starosti od 15 i 11 godina i dečak od 14 godina.

Iako je ova vest odjeknula regionom, mediji navode da je mučitelj i dalje na slobodi.

Po navedenoj prijavi postupali su pripadnici PS Laktaši i preduzeli niz mera i radnji. Saslušano je više lica, a svako naše dalje postupanje biće po zahtevu nadležnog tužilaštva – rekao je za Euro Blic Darko Novković, načelnik Sektora kriminalističke policije PU Banjaluka i naglasio da je osumnjičeni na slobodi, kao i da je u toku dokazni postupak.

Deca su trenutno smeštena u sigurnu kuću.

Troje dece iz Slatine kod Laktaša daleko od očiju javnosti godinama su preživljavali najteže oblike fizičkog i psihičkog zlostavljanja od oca koji se još uvek nalazi na slobodi.

Tukao me kad god je stigao i nije birao predmet kojim me udarao. To je tako trajalo godinama. Trpeo sam velike bolove i molio boga da to sve prestane – ispričao je 14-ogodišnji dečak, koji zbog dugogodišnjeg zlostavljanja ima srčanih problema.

Izjave njegovih sestara još su šokantnije i otkrivaju da ih je otac i seksualno zlostavljao.

Stručnjake je alarmirala žena koja se pre nekoliko meseci doselila u Slatinu, ne sluteći da će joj to promeniti život.

Prema raspoloživim informacijama, ovoj ženi, koja je kupila plac u blizini kuće strave, deca su se naknadno poverila da ih otac tuče i radi druge užasne stvari.

Iako je bila u šoku, zahvaljujući ovoj ženi obaveštene su nadležne institucije, koje su u rekordnom vremenu decu izvukle na sigurno i smestili ih u Sigurnu kuću, gde se i danas nalaze – ispričao je izvor.

Izvor: Telegraf
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter