Izvor:
08.07.2017 u 14:11
0

NEVREME NAKON TOPLOG DANA: Vodena bujica u Tuzli blokirala grad, vetar ruši sve pred sobom! (foto)

Strašno nevreme praćeno obilnim i jakim pljuskom zahvatilo je sinoć Tuzlu. Uz grmljavinu, vodena bujica je veoma brzo stvorila velike probleme u saobraćaju u samom centru grada, a pojedini vozači koji su se u tim trenucima našli na saobraćajnicama su morali da zaustave svoja vozila.

Ulice u donjem delu grada, na prostoru oko Autobuske stanice, mahom su bile poplavljene, tako da su vozila koja su se zatekla putu ostala skoro paralisana.
Na delu puta prema Husinu vetar je porušio stabla na ulice, tako da su vatrogasci i radnici Civilne zaštite imali pune ruke posla.

Direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak rekao je da je velika količina kiše pala na područje Tuzle u kratkom periodu.

– Najveći problem su stvorili odvodi koji nisu uspeli da prime veliku količinu vode. Ta voda se zadržala na saobraćajnicama. Nije bilo nikakvih evakuacija, niti bilo kakve štete uzrokovane ovom jakom kišom. Situacija je pod kontrolom – rekao je Solak.

Kurir
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter