Izvor:
09.07.2017 u 18:18
0

DRAMA NA GRANICAMA U CRNOJ GORI: Na dva granična prelaza zaplenjeno 19 kg skanka! (foto)

Službenici crnogorske Uprave policije i carina otkrili su i zaplenili, na dva granična prelaza, na severu i jugu Crne Gore, ukupno 19 kilograma skanka, a uhapšene su tri osobe.

U zajednickom saopštenju Uprave policije i Uprave carina Crne Gore, pojašnjava se da su policijski službenici bjelopoljskog Odeljenja granične bezbednosti i carinski službenici na Graničnom prelazu Dobrakovo, na izlazu iz Crne Gore, u subotu, u putničkom vozilu podgorickih registarskih oznaka, u duploj pregradi između zadnjeg sedišta i prtljažnika, pronašli oko 12,5 kilograma, kako se sumnja, skanka.

B.B. i A.M. su lišeni slobode i uz krivičnu prijavu su privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

U petak je na Graničnom prelazu Božaj, u vozilu holandskog državljanina, pronađeno oko 6,5 kilograma skanka.

Policijski službenici Odseka za borbu protiv droge, na osnovu kriminalističke obrade koja je sprovedena, sumnjaju da su dva podgoričanina imala nameru da 12,44 kg skanka prokrijumčare preko granice sa Republikom Srbijom radi dalje prodaje.

Takođe, sumnja se da je holandski državljanin imao nameru da skank koji je nabavio u Republici Albaniji prokrijumčari preko teritorije Crne Gore kao tranzitnog područja, u zemlje okruženja, radi dalje prodaje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter