Izvor:
10.07.2017 u 20:57
0

MUŠKARAC UHVAĆEN KAKO MASTURBIRA NA PLAŽI: Kada mu je prišao policajac, ščepao ga je za okovratnik i bacio u more!

Muškarac je zatvoren jer je bacio u more policajca koji ga je upozorio da prestane da masturbira na plaži u Hrvatskoj.

30-godišnji R. K. iz Svetog Ivana Zeline osumnjičen je za kazneno delo napada na službenu osobu i smešten u riječki zatvor.

Tereti ga se da je eksces izazvao u četvrtak oko 15 sati, u vreme dok se kupao na jednoj teže pristupačnoj opatijskoj plaži. Sumnjiči se da je zatečen kako onaniše, zbog čega mu je pristupio i jedan policajac koji je tada bio van dužnosti, javlja Novi list.

Predstavio mu se kao policijski službenik, legitimisao se službenom legitimacijom i značkom i upozorio ga da prestane sa neprimerenom aktivnošću na plaži. Po službenoj verziji događaja, muškarac je uhvatio policajca za okovratnik majice i odgurnuo ga i bacio u more.

Policijskom službeniku je pritom oštećen mobilni telefon. Incident je primetio još jedan policajac van dužnosti pa je prišao izgredniku, pokazao legitimaciju i zapovedio da prestane s nasilnim ispadima. U međuvremenu je o slučaju službeno obaveštena policija pa je izgrednik priveden.

Na ispitivanju je poricao da je učinio ono za šta se tereti i tvrdio da nije fizički napao policajca. Nakon toga je predveden sudiji istrage Županijskog suda u Rijeci Dušku Tišmi koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Određena je i visina kaucije od šest tisuća kuna (oko 810 evra).

Izvor: Telegraf
Foto: expedia.com.au

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter