Izvor:
11.07.2017 u 14:43
0

OKONČALI DRAMU: Mostarski policajci iz zgrade u plamenu spasili dve devojčice! (VIDEO)

Prava drama vladala je tokom vikenda u mostarskom naselju Bijeli brijeg. Naime, nakon što je oko 1.30 iza ponoći, u noći sa subote na nedelju u jednom stanu u ovom delu Mostara pronađeno beživotno telo žene, mostarski policajci su iz iste zgrade, tačnije iz stana koji se nalazio iznad onoga u plamenu, spasili dvoje dece.

Nakon što su u stanu pronašli beživotno telo starice, policajci su odlučili da ne čekaju policiju, već da sami krenu na sprat iznad, u akciju spasavanja. Sve je bilo puno dima, zagušljivo i vruće. Jedva da se moglo disati.

Od toplote je pukla i plafonjerka u stubištu, a od krhotina stakla jedan policajac je lakše povređen. Ipak policajci su se probili kroz gust dim i iz stana izvukli dve devojčice, koje su bile same kod kuće.

Blic
Foto: Youtube/Printscreen/Hayat TV BiH

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter