Izvor:
12.07.2017 u 02:47
0

OBUSTAVLJA SE ISTRAGA PROTIV DODIKA I CVIJANOVIĆ!

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine obustavlja istragu protiv predsednika i premijerke Republika Srpska Milorada Dodika i Željke Cvijanović, objavio je portal Klix.ba pozivajući se na više izvora.

Reč je, kako se podseća, o istrazi zbog krivičnog dela rušenja ustavno-pravnog poretka BiH održavanjem neustavnog referenduma o Danu RS.

Istragom su i dalje obuhvaćeni predsednik Komisije za sprovođenje referenduma o Danu RS Siniša Karan i njeni članovi, a predmet vodi tužilac Tužilaštva BiH Miroslav D. Marković.

Potpredsednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić rekao je za Klix.ba da ima informaciju o tome da je obustavljena istraga protiv Dodika i Cvijanović.

"Smatram da je sve ovo bilo nepotrebno i da predstavlja uplitanje Tužilaštva BiH u političke procese", rekao je Stevandić.

U Tužilaštvu BiH nisu želeli da potvrde ali ni da demantuju informaciju o tome da će istraga biti obustavljena.

"Kada tužiteljska odluka bude donesena, javnost će biti informisana", rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter