Izvor:
23.07.2017 u 00:51
0

Uhapšena žena jer je izazvala požar: Palila korov kod Benkovca, zapalila masline meštanima!

Zadarska policija danas je pritvorila 45-godišnju ženu zbog sumnje da je pre dva dana, paleći korov u mestu Lisičići kod Benkovca, izazvala požar u kome su stradale masline dvojice meštana.

Policija je osumnjičenu kazneno prijavilla za dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom, pa je predata pritvorskom nadzorniku, prenosi Hina.

Vatrogasci su na požarištu intervenisali u dva navrata, budući da se požar, koji je izbio u 11.30 sati i ugašen u 13.20 sati, nešto kasnije ponovno aktivirao, verojatno jer je vatra i dalje na jednom delu tinjala.

U potpunosti su vatrogasci požar ugasili oko 15 sati.

U požaru je oštećeno više maslina u vlasništvu dvojice meštana.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter