Izvor:
24.07.2017 u 03:54
0

JEZIV ZLOČIN U HRVATSKOJ: Zaklao majku pa je stavio u sanduk!

Jeziv zločin potresao Hrvatsku.

U Hrvatskoj u mestu Pustodol pronađeno je telo žene. Meštani navode da je nesrećna žena bila povučena, mirna i vredna, a pronađena je mrtva u sanduku, u koji nije nije mogla da stane, te je ubica sanduk ostavio otvoren. Navode da ju je ubio sin, tako što je zaklao pre nekoliko dana i sakrio njeno telo u sanduk.

Nesrećna žena je radila u Ekofloru i budući da nekoliko dana nije došla na posao, a nije se pojavljivala ni u selu, alarmirane su nadležne službe koje su otkrile stravičan prizor u porodičnoj kući.

Komšije objašnjavaju da je sin živeo sa majkom proteklih godinu dana, pre čega je živeo po domovima i ustanovama. Oni dalje navode da sa sinom nastradale žene nisu bili u kontaktu, jer je, kako kažu imao probleme sa drogom.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter