parovi prijava happy zvezda prijava kviz

BRAĆA BLIZANCI PROTERANI IZ NEMAČKE: Tamošnje vlasti ih optužile za spremanje terorističkog napada!

 
 
 
 
Pokrajinski sud u Gestrovu u okrugu Rostok na zahtev ministarstva unutrašnjih poslova doneo je odluku da se u BiH deportuju dvojica državljana te zemlje uz ocenu da predstavljaju opasnost za sigurnost Nemačke.
 
Braća blizanci iz Bosne i Hercegovine biće proterani iz Nemačke nakon što su ih tamošnje vlasti optužile za učestvovanje u pripremi terorističkog napada, objavili su u četvrtak mediji u BiH.

Pokrajinski sud u Gestrovu u okrugu Rostok na zahtev ministarstva unutrašnjih poslova doneo je odluku da se u BiH deportuju dvojica državljana te zemlje uz ocenu da predstavljaju opasnost za sigurnost Nemačke. Ova odluka je donesena na temelju Zakona o boravku koji će u tom delu prvi put biti primenjen u saveznoj državi Meklenburg-Vorpomern.

Do izručenja, koje se očekuje u septembru, blizanci iz BiH biće u pritvoru, prenose Vijesti.hr. Oni imaju sedam dana za ulaganje žalbe na odluku suda o proterivanju.

Ministar unutrašnjih poslova pokrajine Meklenburg-Vorpomern Lorenc Kafier izrazio je zadovoljstvo odlukom suda koja će dovesti do proterivanja braće u BiH.

Braća su uhapšena zajedno sa još jednom osobom krajem jula u protivterorističkoj akciji u Gestrovu zbog sumnji za pripremanje terorističkih napada i povezanosti s ekstremnim islamističkim organizacijama.

 

Telegraf
Foto: Twitter/indexhr

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:50 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Glamur
19:15 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 PROVODADZIJA
22:05 U KORAK SA PAROVIMA
23:00 LUDA KUCA
24:30 Erotski film