parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

BRAĆA BLIZANCI PROTERANI IZ NEMAČKE: Tamošnje vlasti ih optužile za spremanje terorističkog napada!

 
 
 
 
Pokrajinski sud u Gestrovu u okrugu Rostok na zahtev ministarstva unutrašnjih poslova doneo je odluku da se u BiH deportuju dvojica državljana te zemlje uz ocenu da predstavljaju opasnost za sigurnost Nemačke.
 
Braća blizanci iz Bosne i Hercegovine biće proterani iz Nemačke nakon što su ih tamošnje vlasti optužile za učestvovanje u pripremi terorističkog napada, objavili su u četvrtak mediji u BiH.

Pokrajinski sud u Gestrovu u okrugu Rostok na zahtev ministarstva unutrašnjih poslova doneo je odluku da se u BiH deportuju dvojica državljana te zemlje uz ocenu da predstavljaju opasnost za sigurnost Nemačke. Ova odluka je donesena na temelju Zakona o boravku koji će u tom delu prvi put biti primenjen u saveznoj državi Meklenburg-Vorpomern.

Do izručenja, koje se očekuje u septembru, blizanci iz BiH biće u pritvoru, prenose Vijesti.hr. Oni imaju sedam dana za ulaganje žalbe na odluku suda o proterivanju.

Ministar unutrašnjih poslova pokrajine Meklenburg-Vorpomern Lorenc Kafier izrazio je zadovoljstvo odlukom suda koja će dovesti do proterivanja braće u BiH.

Braća su uhapšena zajedno sa još jednom osobom krajem jula u protivterorističkoj akciji u Gestrovu zbog sumnji za pripremanje terorističkih napada i povezanosti s ekstremnim islamističkim organizacijama.

 

Telegraf
Foto: Twitter/indexhr

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10.55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:35 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 ĆIRILICA - MILORAD DODIK
23:00 Parovi Ispovesti