Izvor:
13.08.2017 u 17:42
0

HAOS KOD ZADRA: Turisti jurili sekirom iz apartmana zbog glasne muzike!

Letovali su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog muzike i na kraju jedva utekli pred sekirama domaćina – ovako se ukratko može opisati pokušaj četvorice mladića da se odmore u gradiću kraj Zadra.

O turističkom “nesporazumu” juče bruje mediji iz obe zemlje. Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, bezbrižno letovanje četvorice Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto su joj zasmetali decibeli, ali se prethodno obezbedila “zasedom” na parkingu!

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljuju.

– Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i dvometarskom gvozdenom palicom. Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici – svedočio je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

Oglasila se i gazdarica.

– Kuća je bila puna gostiju, a oni su doneli zvučnike, pojačali muziku, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima.

Kako dalje izveštavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači pripretili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uveren da je gazdarica “naručila” napad.

Gazdarica ipak ne popušta i tvrdi da ništa pogrešno nije uradila, šta više, tvrdi da cela Slovenija treba da se srami zbog ponašanja mladića.

– Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo… Mogu da se srame i čitava vaša država i njih četvorica.

Porparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je posle da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter