Izvor:
03.09.2017 u 13:18
0

HRVATSKU POGODILO SNAŽNO NEVREME: Nastavak velikih poplave, grad i obilna kiša! (video)

Veliki deo Hrvatske je u poslepodnevnim i večernim satima pogodilo snažno nevreme praćeno grmljavinom i obilnom kišom.

Kako javlja IstraMet, u poslepodnevnim satima nad morem se iznimno brzo razvio tzv. "shelf" oblak. Samo par sati kasnije Istru je sa zapada zahvatila novi, jak front. Pritom je lokalno bilo izraženijih pljuskova uz prolazno olujan vetar, a u Savudriji je zabeležen i grad.

Snažan vetar iznenadio je i nautičare, pa su tako udari vetra koji su dostizali brzinu i od 90 km/h i prouzrokovali niz problema na moru.

Oko 18 sati olujni oblak stigao je do Istre, a najgore je bilo na samom severozapadu i na jugozapadu Istre. U Puli, Medulinu i Umagu je sevalo, a pala je i obilna kiša. U Bašaniji kod Umaga pao je jak grad.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter