Izvor:
04.09.2017 u 16:11
0

HOROR NA EKSKURZIJI: Maturant iz Hrvatske pao sa balkona i poginuo!

U nedelju ujutro u centru Praga poginuo je 19-godišnji Ante Bare Mikulandra iz Bilica, maturant šibenske Prometno-tehničke škole, smer pomorski nautičar.

– Prema informacijama koje sam dobio, naš učenik pao je s hotelskog balkona s visine od nekoliko metara. Pokušali su odmah da ga reanimiraju, ali bez uspeha te je nažalost, konstantovana smrt. Tragedija se dogodila kada su se učenici spremali za odlazak na doručak – rekao je direktor škole Zdravko Peran.

Po svemu sudeći, radi se o nesrećnom slučaju. Uviđaj obavlja praška policija, te će se po završetku istražnjih radnji ustanoviti šta se tačno dogodilo.

– Na maturskom putovanju u Pragu ukupno je 51 naš učenik, a s njima su u pratnji četiri nastavnika i jedan lekar. Svi su oni u strašnom šoku, zbog čega će se već tokom ponedeljka vratiti kući u Šibenik, premda je eskurzija trebalo da traje do petka. Ujedno, sa šibensko-kninskim županom Goranom Paukom preduzeli smo potrebne radnje da se telo dopremi što pre u Hrvatsku – kazao je Peran, dodajući kako je preminuli učenik bio dobar i marljiv učenik, miran mladić.

Inače, o pogibiji šibenskog mladića njegovu obitelj dolaskom u njihovu kuću u Bilicama izvestio je direktor škole Peran, a u pratnji službe Hitne pomoći.

– Bilice su zavijene u crno. Svi smo šokirani tragičnom smrću našeg mladog sugrađanina. Njegova majka Daria je shrvana. Pre tri godine, suprug joj je umro u 39. godini života od bakterije, a sada je izgubila sina. Ante je bio njihovo najstarije dete, a još imaju dva mlađa sina i kćerkicu – ispričao je vidno potresen Joško Ćaleta-Car, načelnik opštine Bilice.

Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter