Izvor:
04.09.2017 u 18:49
0

UŽAS U VIŠEGRADU: Ubio ženu i taštu!

Na lice mesta odmah je izašla patrola policije koja je u porodičnoj kući zatekla dva beživotna tela i izvršioca Š. M., kojeg je uhapsila.

Policijskoj stanici u Višegradu oko 10.40 časova prijavljeno je da je Š. M. (1966) iz Višegrada u mestu Velji Lug, opština Višegrad, usmrio suprugu Š. B. (1963) i njenu majku Š. O. (1937) iz Višegrada.

Na lice mesta odmah je izašla patrola policije koja je u porodičnoj kući zatekla dva beživotna tela i izvršioca Š. M., koji je uhapšen, prenose Nezavisne.com.

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Višegrad izašao na lice mesta.

Uviđaj je u toku.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter