Izvor:
07.09.2017 u 21:19
0

Vučić u Sarajevu: BiH u Srbiji ima iskrenog prijatelja!

Došao sam da u Sarajevu kažem da Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja, koji to pokazuje postovanjem teritorijalnog integriteta i jačanjem političkih i svih drugih veza, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare u Sarajevu, nakon razgovora s najvišim rukovodiocima BiH.

"Najvažnije sto želim da kažem, bez obzira sto znam da mnogi neće u to da poveruju i da se poneko od onih koji su za mene glasali neće obradovati, jeste da kažem da sam u Sarajevo došao da kažem da BiH ub Srbiji ima iskrenog i pravog prijatelja", rekao je Vučić na pres konferenciju zajedno s Draganom Cavićem, predsedavajućim bosanskog Predsednistva.

Kako je naveo, BiH je u regionu najznacajniji privredni partner, s godisnjom razmenom koja prelazi milijardu i 525 miliona evra, a dodao je, veruje da je i Srbija najveći partner BiH u regionu.

Građanima BiH poručio je da je siguran da će se uveriti u iskreno prijateljstvo Srbije:

"Želim da poručim građanima, bez potrebe da se bilo kome dodvoravam, i bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost, da će u to da im je Srbija prijatelj moći da se uvere u narednim godinama".

tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter