Izvor:
07.09.2017 u 21:48
0

Trijumf „ratne koalicije“: Haradinaj novi premijer Kosova!

Kosovski predsednik Hašim Tači dao je danas mandat za formiranje vlade kandidatu velike tzv. ratne koalicije PAN Ramušu Haradinaju, čime se okončava politička blokada nastala nakon izbora održanih 11. juna, prenosi Rojters.

Agencija navodi da je koalicija čiji je kandidat za premijera Haradinaj "sastavljena od bivših gerilaca koji su se borili protiv srpskih snaga u ratu 1998-99. godine" i da je sa manjom strankom Alijansa za novo Kosovo u ponedeljak potpisala koalicioni sporazum za formiranje vlade.

Informaciju o tome da je mandat za formiranje vlade poverio lideru Alijanse za budućnost Kosova, Tači je objavio na svom Fesjbuk profilu.

Tanjug
Foto: Facebook/Filipovic Biljana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter