Izvor:
08.09.2017 u 17:24
0

Isa Mustafa udario na novu vlast Kosova: „Uništili ste albansku većinu, radite po diktatu Beograda“!

Predsednik DSK, odlazeći kosovski ministar spoljnih poslova Isa Mustafa rekao je da ni na koji način neće sarađivati sa budućom vlašću u Prištini jer su oni koaliranjem sa Srpskom listom uništili vladavinu albanske većine, pa će vlast funkcionisati "po diktatu Srbije".

Mustafa je na svom Fejsbuk profilu napisao da će buduća kosovska vlast zavisti od glasova Srpske listešto znači od Beograda.

Podsetio je da DSK i Alternativa nisu dali podršku parlamentarnoj većini juče u parlamentu te da Demokratska partija Kosova nije dobila ni očekivani glas od Teute Rugove.

"Ukoliko budu vladali logikom kojom su formirali vladajuću koaliciju, plašim se da će većina njih imati kancelarije u zatvorskim ćelijama na Kosovu, pre nego u Skupštini i vladi", napisao je Mustafa, prenosi RTK.

tanjug.rs
Foto: Twitter/gazetaexpressEN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter