Izvor:
12.09.2017 u 19:45
0

U Zagrebu ustaštvo ne miruje: Keleminec palio srpske „Novosti“ i urlao „za dom spremni“!

Današnji skup, na kojem se okupilo deset Keleminčevih pristalica, prošao je bez uzvikivanja ustaškog pozdrava ‘za dom spremni’.

Keleminec se ponovno obrušio na Milorada Pupovca, predsednika SNV i lidera SDS S-a, protiv kojeg je podneo krivičnu prijavu.

– Ja sam patriota koji je 1991. branio Hrvatsku, a Pupovčeva strana nas naziva ustašama. Prvo se sprovodio ''SANU 1'', a sada se preko Pupovca sprovodi ''SANU 2''… Zadnji put smo spalili ''Novosti'' jer naslovnice ‘Lepa naša lepo gori'' i ‘Žarimo i palimo'' predstavljaju teroristički čin i širenje nacionalno-etničke mržnje. Zbog toga smo danas podneli krivičnu prijavu – rekao je Keleminec.

Prema njegovim rečima, spaljivanje je bila poruka vlasti u Hrvatskoj da prestane da finansira Novosti jer to "nije list srpske manjine, nego Novosti od Feralovaca koji su uvek bili protiv hrvatske države".

– SDSS i SNV hrvatsku državu i narod proglašavaju genocidnim i tvrde da je Hrvatska zločinačka… sramota je od Plenkovića da koalira s osobom koja mrzi Hrvatsku i naše pozdrave, ali nisu mu mrske naše kune – dodao je on.

Keleminec je poručio da se ne boji policije, zakona i pravde i da će biti srećan ako ga budu progonili zbog protivljenja sprovođenje "velikosrpske poliitke" koju, kako tvrdi, traži srpski ministar Ivica Dačić kojeg je nazvao "mali Slobo".

Iako je i današnji skup A-HSP-a obezbeđivala policija koja je snimala čitav događaj, nije intervenisala pa je Keleminec, ovaj put uz pomoć jednog prijatelja, još jednom neometano obavio spaljivanje, zaključuje se u tekstu magazina SNV-a.

tanjug.rs
Foto: Facebook/drazen keleminec

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter