Izvor:
19.09.2017 u 17:01
0

UBISTVO FUDBALERA DRMA CRNU GORU: Čitulje usmerile istragu u novom pravcu!

Policijski inspektori pokušavaju da utvrde da li je ubica fudbalera Gorana Lenca (32) imao silikonsku masku na licu. Lenac je ubijen prije tri dana u Kotoru.

Iako, prema tvrdnjama iz Uprave policije fudbaler nije imao kriminalni dosije, inspektori provjeravaju da li je njegovo ubistvo povezano sa obračunom kotorskih kriminalnih klanova.

Obrt u istrazi došao je nakon saznanja inspektora da je taj Kotoranin bio u prijateljskim odnosima sa navodnim članovima kavačkog klana.

Sagovornici iz vrha UP prvobitno su nezvanično tvrdili da Lenac nije žrtva kokainskog rata, koji besni od kraja 2014. godine.

Te informacije juče su potkrepljene čituljama kojima su se drugovi ubijenog opraštali od njega. Među onima koji su mu na taj način uputili posledni pozdrav je i Radivoje Zvicer, koji sa odbeglim Slobodanom Kašćelanom važi za vođu kavačkog klana.

Od bivšeg fudbalera oprostili su se i Milan Vujotić, Predrag Knežević, Dragan Knežević, Damir Meljović, Davorin Baltić koje policija označava članovima tog klana.

Izvor iz istrage kazao je da je bivši golman Bokelja svojevremeno bio u prijateljskim odnosima i sa članovima škaljarskog klana. Navodno, kada su kotorski klanovi zaratili, prekinuo je kontakte sa škaljarcima. “Lenc nije vođen kao bezbednosno interesantno lice, niti ima kriminalnu prošlost, ali je važio za bliskog prijatelja kavačkog klana”, kazao je sagovornik iz istrage.

Isti izvor dodao je da je Lenc često boravio u Beogradu, i da će policija najverovatnije u cilju rasvetljavanja njegove likvidacije tražiti pomoć od kolega iz regiona.

“Skoro danonoćno obavljamo informativne razgovore sa osobama koje važe za bezbednosno interesantna lica, ali niko od njih za sada nije zadržan”, rekao je isti sagovornik.

Vijesti.me
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter