Izvor:
03.10.2017 u 22:28
0

Istrani protiv ustaštva: Zatvor za onog ko propagira NDH!

Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac smatra da je – kao što je slučaj u zemljama koje su se suočile s posledicama nacizma, fašizma i njihovih kolaboracionističkih pokreta i režima kao što je bilo ustaštvo – i u Hrvatskoj došlo vreme da se počne sankcionisati njihovo revitalizovanje, uključujući i zatvorske kazne kao u Austriji, Nemačkoj ili Italiji.

Ali, to neće biti dovoljno, upozorio je Pupovac i potrebnim ocenio preduzimanje mera oko vaspitnih i medijskih politika.

– IDS može računati na našu podršku ako svoj predlog proširi i na vaspitne i medijske politike, koje će doprineti tome da penalizacija ne bude jedini način suočavanja s tim fenomenima – poručio je Pupovac, preneli su hrvatski mediji.

informer.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter