Izvor:
08.10.2017 u 02:45
0

UDARAO JE ČEKIĆEM PO GLAVI: Nikšićanin uhapšen zbog nanošenja povreda ženi!

Nikšićanin A. R. uhapšen je zbog sumnje da je suprugu M. G. vezao za stolicu, a zatim je udarao čekićem po glavi i nogama, tražeći od nje da prizna da ga je prevarila, pišu "Vijesti".

On je uhapšen 30. septembra, nakon što je njegova supruga policiji prijavila da je suprug fizički i verbalno maltretirao.

Inspektorima, koji su nakon prijave došli u njenu kuću u naselju Željezara, ispričala je da ju je vezao za stolicu i pretio da će je ubiti ukoliko mu ne prizna da ga je prevarila.

Navodno, kada mu je priznala preljubu uzeo je čekić i tri puta je udario – prvo u predelu temena, a zatim u predelu leve noge, slomivši joj potkolenicu.

Policija je oštećenu odvezla u bolnicu gde joj je ukazana pomoć.

Državni tužilac u Nikšiću Radoviću je na teret stavio krivično delo nasilje u porodici i naredio da se protiv Radovića podnese krivična prijava u skraćenom postupku, pišu "Vijesti".

Nakon saslušanja kod sudije za istragu određen mu je pritvor.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter