Izvor:
11.10.2017 u 00:26
0

DRAMA NA PLAŽI U SPLITU: Čovek sa bombom pretio da će dići sve u vazduh!

Policija se odmah uputila tamo i obezbedila mesto kako bi onemogućila pristup građanima.Na plaži u Splitu policija pregovara s čovekom koji kod sebe ima bombu.

Muškarac je nazvao 192, predstavio se i rekao: "Halo, imamo bombu. Izvadio sam osigurač. Sklonite ljude da neko ne nastrada."

Policijska uprava splitsko-dalmatinska je oko 17.30 sati primila dojavu građanina koji je naveo da se nalazi na plaži u delu Kaštelet u Splitu i da kod sebe ima eksplozivno sredstvo.

Policija se odmah uputila tamo i obezbedila mesto kako bi onemogućila pristup građanima, piše dnevnik.hr.

Na teren je upućena i specijalna jedinica policije s pregovaračem. Radi se o poznatoj osobi, hrvatskom državljaninu, s kojim smo stupili u kontakt – kažu u policiji.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter