Izvor:
11.10.2017 u 01:06
0

BUJANOVAC: Hicem iz vatrenog oružja teško ranjen stariji muškarac!

U noći između ponedeljka i utorka u Krševici kod Bujanovca hicem iz vatrenog oružja teško je ranjen 62-godišnji V. Lj.

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju je rečeno da je na V. Lj. pucala zasad nepoznata osoba sa fantomkom na glavi, pišu Južne vesti.

Pokušaj ubistva se desio u dvorištu porodične kuće ranjenog tako što je na njega pucano iz pištolja i pogođen je u stomak – kaže porptarol Višeg javnog tužilaštva Leposava Jovčić.

Slučaj je prijavljen policiji u 2:50, a ranjeni muškarac je prevezen u niški Kliniči centar.

Ranjeni muškarac je najpre zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru odakle je, zbog težina povreda, prebačen u Nis – kaže Goran Jovčić iz Policijske uprave.

Iz Tužilaštva dodaju da se sumnja da je napadač iz kuće ranjenog ukrao i novac, pa se pretpostavlja da je motiv najverovatnije pljačka.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter