Izvor:
11.10.2017 u 15:00
0

DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA REGION: Majka (29) uzela dečicu, pustila plin u kolima, a onda zapalila sve! (VIDEO)

Hrvatska je u šoku posle tragedije koja se dogodila u šumi kod mesta Husain, nedaleko od Kutine. U izgorelom automobilu pronađena su u utorak karbonizirana tela 29-godišnje majke i njeno dvoje maloletne dece starosti godinu i po i pet godina.

Sumnja se da je majka počinila samoubistvo i sa sobom u smrt odvela i decu. Njen nestanak je prijavljen u ponedeljak.

Nestanak M.Š. i njeno dvoje dece prijavio je deda kome se ona nije javljala na telefon pa je pomislio da je doživela saobraćajnu nesreću.

Kako navodi 24sata, Marina koja je radila u računovodstvu, u ponedeljak oko 15 sati otišla je s posla vedra i dobro raspoložena. Na poslu je ostavila kovertu adresiranu "Za Darija", ispričao je svekar. Pošto je otišla s posla posetila je svekrvu i pokupila decu.

"Sin je bio kod kuće i čekao da se vrati, no nije dolazila. Zvali smo je na mobilni telefon, ali nije se javljala. Zvonilo je kao da je isključen ili nema signala. Nikad se pre nije dogodilo da se nije javljala, pa smo se zabrinuli’, ispričao je svekar.

"Sjeli smo u kolai krenuli. Svuda smo ih tražili, po Pakracu, Sisku, bojali smo se da im se nije nešto dogodilo, da nije izletela s puta ili nešto kad se ne javlja. Čak smo prošli i ovim putem", rekao je Marinin suprug Dario.

Istražitelje je, kako navodi 24sata, na mestu tragedije dočekao pravi horor.

Tela su bila potpuno neprepoznatljiva, dok je od automobila ostala tek šasija. U automobilu su, osim tela, forenzičari pronašli i plinsku bocu.

Pretpostavlja se da je Marina pustila plin, a zatim nakon što je on ispunio vozilo, zapalila zapaljivu smesu.

Nagađa se da je mladu majku pogodila suprugova bolest.

"Moj je sin teško bolestan. Ima tumor na mozgu i sad je prošao drugu operaciju te uzima terapiju. Njih su dvoje bili jako vezani i ona ga je silno volela. Je li to bio motiv, stvarno ne znam", rekao je svekar i dodao da se supružnici nisu svađali i nisu imali bračnih problema.

Marina se o deci, kaže, dobro brinula.

"Nikad im ništa nije nedostajalo, silno je volela svoju decu i porodicu", rekao je uplakani svekar.

Happytv.rs/24sata.hr
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter