Izvor:
16.10.2017 u 00:07
0

LIKVIDACIJA U CRNOJ GORI: Nikšićanin ubijen, pa zakopan pored puta!

Leš koji je pronađen sinoć na Grahovu identifikovan je i pripada Nikšićaninu Peru Damjanoviću, koji je ubijen sa najmanje tri metka u grudi.

Iz Uprave policije su nam kazali da je obdukcija završena.

"Izveštaj obducenta će biti upućen nadležnom tužiocu. Preliminarni izveštaj obducenta pokazao je da na telu postoje povrede u predelu grudnog koša, nanete vatrenim oružjem. Policija radi na rasvetljavanju događaja, kao i utvrđivanju identiteta putem DNK i drugih analiza”, kazali su iz policije.

Leš, koji je bio prekriven zemljanim nasipom i lišćem, juče su pronašli meštani, koji su o tome odmah obavestili policiju.

Damjanović je nestao 2. septembra, a policija i porodica su skoro mesec i po dana bezuspešno tragali za njim.

Navodno je član škaljarskog klana, a nestao je odmah po izlasku iz zatvora gde je služio kaznu od sedam meseci, zbog nelegalnog posedovanja pištolja.

Pištolj zbog kog je osuđen pronađen je u decembru 2016. godine pretresom kuća i automobila Kotorana Jovana i Igora Vukotića.

U januaru ove godine navodno je u Istražnom zatvoru pretukao Kotoranina Miloša Trba (31), optuženog za saučesništvo u ubistvu zatvorenika Dalibora Đurića, navodnog člana škaljarskog klana.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Facebook/ Podgorički vremeplov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter