Izvor:
23.10.2017 u 00:53
0

KOBNA DEČJA IGRA: Braća (10) se igrala u kamionetu i vozilo je krenulo! Komšija pokušao da ih stigne, a sada se bori za život!

Dečja igra u Kumanovu, na severoistoku Makedonije, završila se tragično. Njihov komšija, O.D. (38) bori se za život na skopskoj klinici jer je pokušao da zaustavi kamionet u pokretu u kome su se nalazila dva desetogodišnja dečaka, inače braća.

Dečaci su se igrali u kabini kamioneta TAM, koji je bio parkiran u dvorištu ispred kuće u kumanovskom naselju Karpoš.

Jedan od dečaka je pritisnuo kvačilo, pa je vozilo naglo krenulo. U blizni je bio njihov komšija O.D. Kada je iz svog dvorišta video da se u dvorištu kod komšije, kamionet sa decom u njemu kreće, potrčao je da zaustavi vozilo da ne bi udarilo u betonsku ogradu na kraju dvorišta koje se nalazilo na nizbrdici.

On je u trku pokušao da otvori leva vrata kamioneta i uskoči u vozilo da bi pritisnuo kočnicu, ali nije stigao na vreme. Kamionet je svom silinom prvo udario u betonski stub, i nesrećnog komšiju "zalepio" za vrata, a potom u betonsku ogradu i metalna vrata na kraju dvorišta, nakon čega se zaustavio.

Bespomoćan O.D. je ostao da leži na zemlji, a njemu je u pomoć priskočio drugi komšija, koji je pozvao Hitnu pomoć. O.D. je bio odnet u kumanovsku bolnicu, ali je zbog težine povreda prebačen na skopsku kliniku, gde se bori za život.

Deca, koja su izazvala ovu nesreću, ostala su nepovređena.

Prema informaciji iz policije, nemio događaj se desio juče oko podne, a u MUP je bio prijavljen u 15.30 časova.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter