Izvor:
23.10.2017 u 01:27
0

Jakov ubio taksistu Alena ispred crkve zbog ljubavne afere? Pucao je u njega, malo pomerio telo i seo na trotoar!

Jakov Jeličić (37) ubio je hicem iz pištolja Alena Hunjića, taksistu firme "Oranž taksi" iz Čapljine ispred crkve Svetog Franje Asiškog u centru Čapljine. Jeličić se odmah predao policiji, saznaju "Novosti".

U MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrdili su da se zločin dogodio u noći između subote i nedelje.

Hunjić je navodno upucan pored njegovog automobila. Jeličić je potom telo pomerio dva-tri metra i seo na trotoar, pozvao policiju i sačekao njihov dolazak.

– Ubistvo se dogodilo noćas oko tri sata, kada je 37-godišnji J. J. iz Čapljine iz vatrenog oružja, tačnije pištolja, ustrelio A. H. On se nakon toga predao policiji – rekao je portparol MUP HNK Ljudevit Marić i dodao da je osumnjičenom određeno 24-časovno zadržavanje.

– Motivi ubistva se utvrđuju – rekao je Marić.

Prema pretpostavkama taksista, ubijeni Hunjić se u pogrešno vreme našao na pogrešnom mestu i navodno je pokušavao da smiri Jeličića, što je platio glavom.

Jedan čovek je imao ljubavnu aferu sa ženom ubice zbog čega su se i sukobili. Hunjić je navodno pokušao da smiri tenzije među njima i tako je nastradao – ispričao je jedan taksista.

Jedna od mogućih verzija je i priča da su Hunjić i Jeličić bili u vezi sa istom ženom.

U"Oranž taksiju" gde je ubijeni Alen Hunjić godinama radio, opisuju ga kao dobrog čoveka i taksistu.

– Hunjić je živeo sam, nije se ženio i nema bliske rodbine – navode Hunjićeve kolege.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Facebook/Alen Hunjić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter