Izvor:
08.11.2017 u 00:35
0

TODORIĆ NAKON PUŠTANJA NA SLOBODU: Ovo je mala pobeda!

Vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić, nakon što je izašao iz londonskog suda gde je rekao da se protivi zahtevu za izručenje Hrvatskoj, izjavio je da je njegovo puštanje na slobodu "jedna mala pobeda".

"Drago mi vas je videti. Idem kući. Danas je ovo jedna mala pobeda. To puno znači", rekao je Todorić u prvom obraćanju medijima, prenosi "Jutarnji list".

On je iz sudske je zgrade izašao sa velikim osmehom na licu i u društvu supruge Vesne.

"Sve je bilo dobro, super. Mi smo Merkator užasno unapredili, užasno eto", odgovarao je novinarima.

Upitan koja je njegova poruka za hrvatsku ministarku privrede Martinu Dalić, protiv koje je podneo krivičnu prijavu, on je rekao da nema šta da joj poruči.

"U Hrvatskoj imamo još puno toga da napravimo. Znate li koliko smo za Merkator napravili? Dobili ste najbolji dućan u Evropi, i perfektni biznis. Imaju odličnu kompaniju i u Srbiji. Dođite jedanput da porazgovaramo. Chao ljudi", rekao je Todorić.

Todorića hrvatske pravosudne vlasti traže zbog sumnje u finansijske malverzacije veće od 1,1 milijarde kuna (oko 150 miliona evra).

Todorić, koji se predao londonskoj policiji po osnovu evropskog naloga za hapšenje, pušten je na slobodu za 100.000 funti kaucije i obavezu da nosi sigurnosnu narukvicu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter