Izvor:
13.11.2017 u 19:02
0

IZETBEGOVIĆ SE IZVINJAVA: To što se desilo Vučiću u Srebrenici je sramotno, ja sam bio domaćin!

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović priznao da je ružno i za Bošnjake sramotno to što se pre dve godine u Srebrenici dogodilo bivšem premijeru, sada predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Izetbegović je takođe rekao da treba okončati istragu o tom događaju, i tarad odnosa dveju država.

– Gospodinu Vučiću (u Srebrenici) se desila ružna i za Bošnjake sramotna stvar. Ja sam bio domaćin. Osramoćeni smo – rekao je on.

– Ko je to uradio i dokumentacija svega toga… Nije samo u mojim rukama, time treba da se bave agencije… I zarad odnosa dveju država treba završiti taj posao – dodaje Izetbegović.

Podsetio je da je on bio domaćin te komemoracije, ali da nije njegovo da se time bavi, već time, kaže, treba da se bave bezbednosne agencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter