Izvor:
17.11.2017 u 22:20
0

ANGAŽOVALI NAJVEĆE ZVEZDE: U Crnoj Gori spremni za doček Nove godine!

Osim što je omiljena turistička senzacija leti, Crna Gora je za svoje posetioce pripremila i bogat program u zimskoj turističkoj sezoni, a u najpoznatijim destinacijama nastupaće izvođači među kojima su Marija Šerifović, Rambo Amadeus, Sergej Chetković, Bijelo dugme, Bajaga i drugi, najavili su danas iz Turističke organizacije (TO) Crne Gore i lokalnih TO.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare tih turističkih organzacija i ambasade Crne Gore u Srbiji, predstavljen je novogodišnji program organizovan širom crnogorskih gradova, a direktor TO Budve Mladen Franjević predstavio je novogodišnji program u tom gradu rekavši da će trajati četiri dana na Glavnom trgu.

Posetioci Budve će novu 2018. godinu moći da slave već od 29. ecembra kada će biti održani koncerti grupa Hladno pivo i S.A.R.S. .

Sledećeg dana, nastupaće Bajaga i instruktori, a u novogodišnjoj noći, goste će zabavaljati Bijelo dugme.

Prvog januara, u Budvi će nastupati grupe Elemental i Dubioza kolektiv.

U Tivtu će novogodišnji program trajati od 25. decembra do 7. januara, a u novogodišnjoj noći nastupaće grupa Giboni.

Prvog januara u tom gradu nastupaće Neda Ukraden i Željko Joksimović.

U Kotoru će se Nova godina čekati uz Letu štuke, Ramba Amadeusa, Partibrejkerse, Električi orgazam, rekla je direktor Turističke organizacije iz tog grada Ana Nives Radović.

Direktor TO Herceg Novi Pavle Obradović rekao je da će Novljane i njihove goste u Novu godinu uvesti bend Senika đeca, a kao ”glavnu zvezdu večeri” najavio je Vladu Georgieva.

Novogdišnji program se nastavlja i prvog januara kada će nastupati Van Gog, a drugog Tropiko bend i Dragoljub Ðuričić sa bendom Balkanska lavina.

Novogodišnje slavlje u Baru će se obeležavati od 28. Decembra do 2. januara, a u Novogodišnjoj noći, tamo će pevati Marija Šerifović, najavila je direktorka TO Bar, Neda Ivanović.

U crnogorskoj prestonici, za dobru zabavu u novogodišnjoj noći su zaduženi bend Neon i Toni Cetinski , a za “reprizu”, 1. januara, pevaće Vlatko Stefanovski i Sergej Chetković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter