Izvor:
27.11.2017 u 17:42
0

ZABELELO SE U KOMŠILUKU: Sneg u HR i BiH otežava saobraćaj!

Sneg koji pada u delovima Bosne i Hercegovine i Hrvatske usporio je saobraćaj na pojedinim deonicama, a u Sarajevu je odložio derbi gradskih rivala – Železničara i Sarajeva.

Saobraćaj u BiH se odvija sporije u zapadnim i centralnim delovima zemlje. Vozačima se zbog padavina savetuje opreznija vožnja, dok je najavljena i pojava poledice zbog niskih temperatura.

Hrvatski autoklub saopštio je da su zimski uslovi na autoputu Rijeka – Zagreb ukinuti, ali je deonica od Kikovice do Delnice zbog snažnog vetra otvorena samo za putničke automobile, prenosi Hina.

Prema podacima Hrvatskog hidrometeorološkog zavoda, sneg je pao na Sljemenu, u Lici i Gorskom kotaru.

Jutros u 7 sati najviše snega bilo je na Sljemenu, gde ga je napadalo 18 centimetara, ali na Zavižanu, u Delnicama, Pargu pored Čabra, Plitvičkim jezerima, Crnom Lugu i Otočcu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter