parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

KOBNA PLJAČKA U SKOPLJU: Vlasnik menjačnice upucao razbojnika iz Srbije!

 

 

Policija je saopštila da je jedan od ubijenih razbojnika srpski državljanin N. T., za kojim je bila raspisana poternica, a njegov identitet potvrđen je na osnovu otisaka prstiju Makedonska policija identifikovala je dvojicu razbojnika koje je krajem novembra ubio vlasnik menjačnice „Makedonija“ u Skoplju, koju su pokušali da opljačkaju. Makedonski mediji su preneli da srpske vlasti tragaju za N. T. zbog više krivičnih dela, kao i da je tamošnja policija obavestila Srbiju o njegovoj pogibiji.


Dvojica naoružanih pljačkaša upala su 27. novembra uveče u menjačnicu „Makedonija“, tražeći od vlasnika Gocea A. (58) pare. Kad je odbio da im preda novac, napadači su krenuli da ga udaraju drškama pištolja po glavi. Vlasnik menjačnice, iako teško povređen, u jednom trenutku uspeo je da se otrgne, izvadi pištolj i zapuca prema njima, ubivši ih na mestu.

Pucnjavu su zabeležile sigurnosne kamere u menjačnici, a policija u saradnji sa tužilaštvom ispituje da li je vlasnik pucao u nužnoj odbrani. Ukoliko se dokaže da jeste, neće krivično odgovarati. Njegova menjačnica je inače više puta bila na meti razbojnika, a u jednoj pljački ubijen mu je brat.

 

Izvor: Kurir
Foro:  Twitter/RTS Vesti

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Sudbine
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Goli život
23:00 Letnji kamp - Žurka
02:30 Posle ručka (R)