Izvor:
11.12.2017 u 03:40
0

Split: Policija zaplenila više od 18 kilograma amfetamina!

Policija u Splitu zaplenila je više od 18 kilograma amfetamina i privela tri osobe zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavili u promet droge, prenosi Hina.

Navodi se da je Policijska uprava splitsko-dalmatinska saopštila da su protiv privedenih podnete krivične prijave Opštinskom državnom tužilaštvu.

"Ovo je najveća količina amfetamina ikada zaplenjena na području splitsko-dalmatinske Policijske uprave," rekao je načelnik Službe kriminaliteta droge u toj policijskoj upravi Dušan Jenjić na vanrednoj konferenciji za novinare.

Jenjić je, odgovarajući na novinarska pitanja, rekao da su trojica osumnjičenih "veće ribe" i da su dvojica od njih sa zagrebačkog područja, a jedan sa područja Splita.

On je također rekao da se od zaplenjene količine amfetamina moglo proizvesti "još 50 do 60 kilograma droge".

"Cena jednog grama amfetamina na ulici je od 100 do 200 kuna (26,6 evra)", rekao je Jenjić.

Vrednost zaplenjene količine amfetamina tako iznosi oko 480.000 evra.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhvia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter