Izvor:
12.12.2017 u 17:47
0

Tači opet kritikuje EU: Nedostaje jedinstvena politika prema Kosovu!

Kosovski predsednik Hašim Tači ponovo optužuje Evropsku uniju za nedostatak jedinstvene politike prema Prištini, preneo je francuski magazin Politik enternasional.

"Mislim da bi EU trebalo da zuzme jedinstveni politički stav prema Kosovu. Kako Evropa može da se nada da jednoglasno govori o mnogo važnijim pitajima kao što su Rusija ili Sirija ako ne može da se usaglasi o malom Kosovu", rekao je Tači u intervjuu tom francuskom magazinu, koji kosovskog predsednika opisuje kao "prozapadnog državnika".

Magazin navodi da "izabrani predsednik države 2016, Hašim Tači nastavlja da vodi potpuno prozapadnu o proevropsku spoljnu politiku, zasnovanu na saradnji i regionalnoj stabilnosti i za vreme dijaloga sa Beogradom", prento je u pres klipingu Unmika.

tanjug.rs
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter