Izvor:
16.12.2017 u 16:26
0

NIKŠIĆANIN POKUŠAO DA PREVARI CARINIKE: Automobil krcat krijumčarenim cigaretama!

Carinski službenici su na graničnom prelazu Špiljani , u saradnji sa policijom, zaplenili oko 700 boksova cigareta, saopšteno je iz Uprave carina. Krijumčarene cigarete bez akciznih markica, otkrivene su kada je na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao automobil „Škoda Octavia“ podgoričkih registarskih oznaka.

Prilikom susreta sa carinicima vozač, 52-godišnji Nikšićanin, rekao je da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Međutim, već otvaranjem prtljažnika bilo je jasno da to nije istina a automobil je bio krcat cigaretama kojih je osim u prtljažniku bilo i u rezervnom točku, putnoj torbi i ispod prednjih sedišta, u ukupnoj količini od 6.990 paklica, navodi se u saopštenju.

Krijumčarene cigarete, automobil i vozača su u dalju nadležnost preuzeli policija i tužilaštvo.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/EXPRES VESTI‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter