Izvor:
17.12.2017 u 04:12
0

BESNI RAT KLANOVA U CRNOJ GORI: Pola kilograma eksploziva u golfu!

Podgorička policija sprečila je nastavak sukoba zaraćenih kriminalnih klanova i uhapsila Miloša Vidmara (26) i Miloša Radovića (28), kod kojih je pronašla veliku količinu eksploziva.

– Inspektori podgoričke policije, postupajući po operativnim saznanjima, u Ulici Devete crnogorske brigade zaustavili su „golf 4“ u kom su bile dve bezbednosno interesantne osobe. U vozilu je pronađena improvizovana eksplozivna naprava jake razorne moći sa magnetom spremnim za postavljanje i mehanizmom za daljinsko aktiviranje – kazao je sagovornik podgoričkih Vijesti iz Uprave policije. Antidiverzioni tim Uprave policije je demontirao bombu. Tokom uviđaja, koji je trajao skoro tri sata, ulica u podgoričkom naselju Zagoric bila je blokirana.

Službenici Grupe za ATP su uklonili i deaktivirali improvizovanu eksplozivnu napravu koja se sastojala od akumulatorske baterije, elektronike za daljinsko aktiviranje, električne detonatorske kapisle, materije nalik na plastični eksploziv težine oko 500 grama i magneta okruglog oblika. Od Vidmara i Radovića policija je oduzela i mobilne telefone. Prikupljeni su tragovi koji će biti veštačeni u Forenzičkom centru u Danilovgradu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter