Izvor:
25.12.2017 u 20:27
0

MINISTAR CRNADAK UPUTIO OTVORENO PISMO I PORUČIO: Izjava Dodika je pogrešna i štetna!

Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak uputio je otvoreno pismo svim pripadnicima Ministarstva odbrane BiH i Oružanih snaga BiH iz Republike Srpske i poručio im da je izjava predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pogrešna i štetna i da predstavlja lični stav Dodika.

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da pripadnici Oružanih snaga BiH iz RS "nisu naši i neće učestvovati u obeležavanju Dana RS 9. januara".

– Uveravam vas da vas narod Republike Srpske doživljava svojim, te da pripadate Republici Srpskoj, jer vi jeste narod i delite sve dobro i loše sa narodom Republike Srpske – napisao je Crnadak u pismu.

On je kazao da je kao bivši zamenik ministra odbrane upoznao mnoge pripadnike OS BIH i da se lično uverio da među njima ima mnogo bivših boraca koji žele u miru "da rade svoj posao i gledaju budućnost sa drugim narodima".

On im je istovremeno čestitao Dan RS 9. januar i pozvao ih da nastave da rade svoj posao uz poštovanje Dejtonskog sporazuma i ustavne i zakonske mehanizme zaštite pozicije srpskog naroda.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter